Camping De Dikkenberg

De camping op recreatiepark De Dikkenberg gaat naadloos op in de natuurlijke bosrijke omgeving. Er is een ruime keuze aan zowel beschutte en schaduwrijke plaatsen als zonnige stekken op de open velden.

De viersterren camping is in trek bij een bijzonder breed publiek, variërend van gezinnen met kinderen tot ouderen die hier volop komen genieten van de rust, ruimte en natuur.

Er zijn compleet uitgeruste comfortplaatsen voor tenten en caravans, jaarplaatsen voor stacaravans, en seizoens- of jaarplaatsen voor toercaravans en tenten. Campinggasten hebben er, naast de uitstekende sanitaire voorzieningen op de camping zelf, alle faciliteiten van het park tot hun beschikking.

Op de camping zijn nog enkele stacaravans te koop. Informeer bij de receptie naar het aanbod en de prijzen: 0318 – 414 627.

Te koop  Tarieven

Informatiemap aanvragen

Indien u de informatiemap toegestuurd wilt krijgen, vul dan onderstaand contact formulier in.

De heerMevrouw
Informatiemap downloaden

Indien u de informatiemap wilt downloaden, vul dan onderstaand contact formulier in.

De heerMevrouw
Zowel jonge gezinnen als oudere rustzoekers voelen zich hier thuis.

De ligging:

Recreatiepark De Dikkenberg met 4-sterren Camping, wordt omgeven door zeer gevarieerd bos (ca. 1200 ha), een prachtig stuk Veluws natuurschoon met stuwwallen en beken. Het nationale natuurpark de Hoge Veluwe, met wereldberoemd museum Kröller Müller, op fietsafstand. Ten noorden van ons de Ginkelse heide met schaapskudde en ten zuiden van ons park het rivierenlandschap.

Bezoekadres: Recreatiepark De Dikkenberg, Panoramaweg 27, 6721 MK Bennekom.

Bekijk de omgeving

Recreatiepark De Dikkenberg

Panoramaweg 27
6721 MK Bennekom

Contact

(+31) 0318 414 627

info@Dedikkenberg.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Volg ons

Reserveren