Chaletpark de Dikkenberg

Het bosrijke chaletpark van De Dikkenberg kent een kwalitatief hoogwaardige parkinrichting, ruime kavels en een perfecte infrastructuur.

Tot de parkvoorzieningen behoren onder andere een verwarmd zwembad, sportveld, een gezellige horecagelegenheid, een midgetgolfbaan, speeltuin en tennisbaan.

De chalets zelf, verkrijgbaar in verschillende typen, zijn voorzien van een hoogwaardige afwerking en doordachte indeling. Ontwerp, uitvoering en indeling kunnen in veel gevallen nog deels aan de wensen van de koper worden aangepast. Tot de standaardvoorzieningen behoren onder andere volledige stoffering, compleet ingerichte keuken, plafondsierlijsten, kastenwanden, mechanische ventilatie in de badkamer, erker met schuifpui naar terras en een onderhoudsarme afwerking.

Informatiemap aanvragen

Informatiemap downloaden

Informatiemap aanvragen

Indien u de informatiemap toegestuurd wilt krijgen, vul dan onderstaand contact formulier in.

De heerMevrouw
Informatiemap downloaden

Indien u de informatiemap wilt downloaden, vul dan onderstaand contact formulier in.

De heerMevrouw
Droomt u al langer van een tweede huis? Stop dan nu met dromen!

De Ligging

De unieke locatie grenst aan het Renkumse Beekdal, wat zich bevindt in een ecologische hoofdstructuur. Deze moet een verbinding vormen tussen de Veluwe en de Rijn. Het edelhert drinkt dus straks water uit de Rijn.

De bossen van de Veluwe, uitgestrekte heidevelden, het prachtige agrarische gebied Het Binnenveld en, niet te vergeten, de Rijn met haar schitterende uiterwaarden; vanuit De Dikkenberg heeft u het allemaal binnen handbereik.

Bekijk de omgeving
Reserveren