Parkwoningen De Dikkenberg

Droomt u al langer van een tweede huis op eigen grond? Een sleutelklare woning op een rustige en bosrijke locatie? Een huis met prima hypotheekmogelijkheden dat eventueel ook nog eens een aantrekkelijk rendement kan opleveren?

Recreatiepark De Dikkenberg biedt u diverse opties om uw droom te verwezenlijken. De afwerking en uitstraling van de fraai gelegen parkwoningen ademen één en al luxe en comfort uit. De woningen liggen op ruime kavels van zo’n 350 m², in veel gevallen met uitzicht op de grote vijver, en zijn onder andere voorzien van een inpandige berging, ruim terras, comfortabel interieur, mooi aangelegde tuin en een eigen parkeerplaats. De parkwoningen worden volledig turn-key opgeleverd.

Informatiemap aanvragen

Informatiemap downloaden

Informatiemap aanvragen

Indien u de informatiemap toegestuurd wilt krijgen, vul dan onderstaand contact formulier in.

De heerMevrouw
Informatiemap downloaden

Indien u de informatiemap wilt downloaden, vul dan onderstaand contact formulier in.

De heerMevrouw
Droomt u al langer van een Tweede huis? Stop nu met dromen!

De ligging:

De unieke locatie grenst aan het Renkumse Beekdal, wat zich bevindt in een ecologische hoofdstructuur. Deze moet een verbinding vormen tussen de Veluwe en de Rijn. Het edelhert drinkt dus straks water uit de Rijn. De bossen van de Veluwe, uitgestrekte heidevelden, het prachtige agrarische gebied Het Binnenveld en, niet te vergeten, de Rijn met haar schitterende uiterwaarden; vanuit De Dikkenberg heeft u het allemaal binnen handbereik.

Bekijk de omgeving

Informeer nu naar de aantrekkelijke Rabo hypotheek!

Wilt u een parkwoning kopen op recreatiepark De Dikkenberg in Bennekom? Informeer dan nu naar de aantrekkelijke hypotheekmogelijkheden van Rabobank, ook in Bennekom de absolute nummer één op het gebied van hypotheken.

Rabobank biedt u niet alleen de laagste maandlasten, maar geeft u bij het accepteren van de offerte nu ook nog een mooie terrasverwarmer cadeau. Dat aanbod wilt u toch niet missen?!

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie: 0318 – 413 275. U kunt ons vanzelfsprekend ook mailen: info@dedikkenberg.nl

Meer Informatie?
Reserveren